Home » FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK » Beltéri világítás - üzletek, shop-ok, kirakatok

Beltéri világítás - üzletek, shop-ok, kirakatok

 

Egy üzlet hangulatának, belső világának megteremtéséhez fény kell. A Proenerg által gyártott lámpákkal olyan shop-világítást lehet megvalósítani, amely kellemes érzéseket ébreszt a potenciális vásárlóban, inspiráló környezetet biztosít a vásárláshoz, mindezt hatékony energiafelhasználás és költségkimélő üzemeltetés mellett.
 

Üzletek, shop-ok, kirakatok világítása

Bukarest-Băneasa bevásárlóközpont, Apple kirendeltség, iStyle üzlet: használt lámpa Primeoss LD  - 153m² - 3180W összfogyasztás

Mi a cél egy üzlet megvilágításának kiválasztásakor?

- Mindenekelőtt legyen fény,
- a megvilágított termékek legyenek kihívóak, inspirálóak, vonzóak
- a világítás legyen vizuálisan érdekes
- az üzemeltetés legyen olcsó
- az energiafelhasználás legyen hatékony
- minimális karbantartást igényeljen
- a lámpák élettartam/ár aránya legyen megfelelő

A LED-eket eleinte kizárólag jelzőfényekhez használták, elsősorban a közlekedésben, majd kezdtek elterjedni  a mobiltelefonok, televíziókészülékek és monitorok gyártásának fontos tartozékaként, valamint az autógyártásban. A világítóipar csak a közelmúltban kezdte „felfedezni” a ledeket, amely egy teljesen új lehetőséget kínál a szakma számára, elsősorban hatékonysága, hosszú élettartama és alacsony energiaszükséglete miatt. Ami a üzletek, shopok világítását illeti, Európa nagyrésze fokozott ütemben igyekszik áttérni a hagyományos, nagyfogyasztású és karbantartásigényű lámpákról a ledes világításra. 

A megfelelő világítás fokozza eladását, és javítja üzlete hangulatát.

Különböző üzletek, különböző stílusú világítást igényelnek. Egy üzletbe betérve a világítás gyakran kiindulópontja is lehet egy brand, egy stílus bevezetéséhez a piacon. A világítási megoldások érzelmeket váltanak ki, jellegzetes hangulatot teremtenek, inspiráló környezetet biztosítva az üzletben forgalmazott termékek eladásához, legyenek azok öltözködési cikkek, játékok, kozmetikumok, ékszerek, könyvek, esetleg IT cikkek. A jól megtervezett és megalkotott fény által megvalósult vizuális élmény óriási segítséget nyújthat a kereskedelemnek, ugyanakkor segít környezetünk kellemessé tételében.

Teljeskörű társai vagyunk a világításban!