Home » FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

Az ipari létesítmények megfelelő belső és külső világítása igen nagy kihívás minden befektetőnek vagy kivitelezőnek.  Mi, a Proenerg – gyártói és konzultáns minőségünkben – rugalmasan közelítjük meg a feladatokat. Termékeink a piacon fellelhető leghatékonyabb LED-ekre épített lámpák, reális energetikai hatékonyságúak: kis fogyasztású, nagy fénykibocsátású fényforrások.

Egy üzlet hangulatának, belső világának megteremtéséhez fény kell. A Proenerg által gyártott lámpákkal olyan shop-világítást lehet megvalósítani, amely kellemes érzéseket ébreszt a potenciális vásárlóban, inspiráló környezetet biztosít a vásárláshoz, mindezt hatékony energiafelhasználás és költségkimélő üzemeltetés mellett.

Egy kiállítás - legyen az festmény, fotó, szobor, kisplasztika vagy akár olyan kiállítóterem, amelyben termékek kerülnek bemutatásra – szerves alkotó eleme a megvilágítás. Minden kiállításnak üzenete van. Az üzenet megfogalmazásához, a hangulat megteremtéséhez nélkülözhetetlen a fény. Az a közösen kidolgozott koncepció és a jól megválasztott és elhelyezett világítótest, ami vezetni képes a látogatót, segít hangulatot teremteni, ugyanakkor engedi szabadon értelmezni az üzenetet és  megélni a hatást.

Templomok, várak, műemlék épületek ... régi idők, letűnt korok öröksége. Állagukat megóvni, számukra új rendeltetést adni és ezáltal átörökíteni őket a jövő emberének állandó kihívás és kötelesség. Ilyen gondolatok jártak a fejünkben, amikor több mint tíz évvel ezelőtt a Proenerg elkezdett előbb kültéri díszkivilágítással, majd beltéri templomvilágítással foglalkozni. És minél többet tanultunk, annál jobban szerettük és szeretjük az ilyen projekteket.