Home » LIGHT-ROOM

LIGHT-ROOM

 

A fényről sokat lehet beszélni, álmodni, magyarázni, de igazából látni, érezni és megismerni az általa teremtett világot csak megtapasztalással lehet. Ez a tapasztalati felismerés vezetett bennünket ahhoz az elhatározáshoz, hogy cégünk épületében kialakítsunk egy bemutatótermet, amit egyszerűen Proenerg Light-room-nak neveztünk el. Itt tudjuk bemutatni egyrészt saját világítóberendezéseinket működés közben, ez az a hely, ahol tesztelni tudjuk fejlesztéseinket, ahol tapasztalatot szerezhetünk saját magunk számára termékeink tulajdonságairól, világítási paramétereiről, méréseket végzünk és tökéletesítünk.

PROENERG LIGHT-ROOM

Másrészt ez az a hely, ahol a hozzánk látogató megszemlélheti, kézbeveheti, sőt működés közben láthatja termékcsaládunkat. És ez a hely az, ahol bemutathatjuk, hogy mit is jelent a Proenerg megvilágítás, milyen a Proenerg-fény?

Több sikeres kiállítást rendeztünk már a Lightroom-ban: népművészet, kézművesség, fotó és képzőművészeti tárlatokat egyaránt. És ezt a jó szokásunkat továbbra is gyakorolni kívánjuk, mindannyiunk: kiállítók, világítástechnikusok és látogatók megelegédesére. A következő tárlat 2012 április 26-án nyílik, Lépések… címmel. A kiállított alkotások gyermekrajzok, festmények és kézműves alkotások lesznek.

Tisztelt látogatóinkat, vendégeinket, szívesen látjuk Light-room-unkban!