Home » TERMÉKEK

TERMÉKEK

Az Indy HB–1M LED csarnokvilágító lámpa, melynek jellemzői a hatalmas energia-megtakarítás, hosszú élettartam és innovatív alkalmazási lehetőség. Ez a kültéri és beltéri ipari világításban egyaránt használható lámpatest megfelel a vonatkozó nemzetközi szabványoknak.

Az Indy HB–2M LED csarnokvilágító lámpa, melynek jellemzői a hatalmas energia-megtakarítás, hosszú élettartam és innovatív alkalmazási lehetőség. Ez a kültéri és beltéri ipari világításban egyaránt használható lámpatest megfelel a vonatkozó nemzetközi szabványoknak.

Az Orpheus 1L fényvető területek általános megvilágítására. Kültéri lámpatest, nagy felületek, utcák, terek, parkolók, valamint csarnokok, ipari létesítmények megvilágítására alkalmazható. Ennél a lámpánál a minimalista formavilág magas műszaki tartalommal párosul.

Az Orpheus 2L  nagy teljesítményű általános célú fényvető sportvilágításhoz és általános területek megvilágítására.  Kültéri lámpatest, nagy felületek, sportpályák, utcák, terek, parkolók, valamint csarnokok, ipari létesítmények megvilágítására alkalmazható.

A Kyklops HB LED csarnokvilágító lámpa, melynek jellemzői: energia-megtakarítás, hosszú élettartam és észszerű alkalmazási lehetőség. Ez a kültéri és beltéri ipari világításban egyaránt használható lámpatest megfelel a vonatkozó nemzetközi szabványoknak.

A Kyklops STR LED csarnokvilágító lámpa, melynek jellemzői: energia-megtakarítás, hosszú élettartam és észszerű alkalmazási lehetőség. Ez a kültéri és beltéri ipari világításban egyaránt használható lámpatest megfelel a vonatkozó nemzetközi szabványoknak.

A R-evo fényvető egy olyan sínrendszerbe szerelhető LED lámpatest, mely elsősorban üzletek, múzeumok, kirakatok, kiállítótermek (pl. autószalonok) és bevásárlóközpontok világítására alkalmas. A R-EVO fő jellemzői: tökéletes színmegjelenítés, tartósan nagy fényerő és energiatakarékosság.

A Qubik LED egy erős fényt biztosító sínrendszerekbe szerelhető fényvető, ideális megoldás kiskereskedelmi alkalmazások, divatüzletek, élelmiszerüzletek számára. A Qubik használói kiváló minőségű tükör által kontrollált, nagy mennyiségű kiemelő fénnyel rendelkeznek.

Az üzlettulajdonosok tökéletes világítást szeretnének, hogy a lehető legjobb fényben tüntethessék fel áruikat és üzletüket. Ugyanakkor csökkenteni szeretnék az energia- és karbantartási költségeket is. A Mirro Pendant LED egy minimalista formavilágú függesztett lámpatest, amely kasszáknál, szupermarketek áruszigeteinél, bútorboltokban és butikokban, szállodák recepcióinál használható.

Ez a Mirro Pendant mennyezetre szerelhető változata. A Mirro Surface LED egy minimalista formavilágú mennyezetre szerelhető lámpatest, amely kasszáknál, szupermarketek áruszigeteinél, bútorboltokban és butikokban, szállodák recepcióinál használható.